Facebook Adverteren

Facebook is een van de grootste Social Media kanalen op dit moment! 11 miljoen mensen in Nederland hebben een Facebook account. En of ze nu wel of niet actief zelf berichten plaatsen, ze kijken wel wat anderen hebben gepost. Het is op Facebook nu mogelijk om als adverteerder op verschillende manieren met een advertentie onder de aandacht te komen van je doelgroep.

Dat hoeft helemaal niet zo duur te zijn. Adverteren op Facebook kan al vanaf € 1,00 per dag. Maar…. om het goed te doen en het beste resultaat te bereiken vergt het wel enige voorbereiding.

TNMF helpt jou als brandmanager, communicatiemanager, marketingmanager of eigenaar van een bedrijf daarmee.

Direct Advies Aanvragen
Social Media Facebook Adverteren tnmf
Adverteren op Facebook - meer bereik met Social Media
Social Media Marketing TNMF
Ook Social Media inzetten als marketing tool?

Begin met adverteren op Facebook

TNMF stelt met jou samen een plan op, waarin vastgesteld wordt wat het doel van een advertentiecampagne is. Daarna maakt TNMF vervolgens een voorstel om aan de slag te gaan inclusief voorstellen voor teksten, foto’s (video’s) en een doelgroepsegmentatie.

De kracht van Facebook adverteren zit altijd in aantrekkelijke content, een subtiele advertentietekst met een opvallende foto en een duidelijk link naar je website en je doelgroep. Dat is testen, monitoren, uitproberen en opnieuw testen totdat je de sleutel tot succes hebt.

Direct Advies Aanvragen

TNMF helpt jou op 2 manieren met Facebook adverteren:

Volledig uitbesteden aan TNMF

Wij stellen een advertentiestrategie op, zodat jij jouw doelstellingen gaat halen. Vervolgens richten wij de campagne in en monitoren wij jouw resultaten.

De kosten zijn eenmalig voor het opzetten van de campagne € 375,00 ex BTW, voor het monitoren € 375,00 per maand ex BTW ėn een met jou afgestemd bedrag voor het mediabudget welke rechtstreeks aan Facebook betaald moet worden

Persoonlijke begeleiding

Óf je kiest ervoor om persoonlijk begeleid te worden met het opstellen van een campagne. We gaan samen aan de slag om een strategie te maken, Facebookadvertenties content te verzamelen, jouw doelgroep te bepalen en de Facebook advertentiecampagne online te zetten.

Deze begeleiding bestaat uit 2 dagdelen met een week ertussen. Het eerste dagdeel is de strategie bepalen en de Facebookadvertentie online zetten. Het tweede dagdeel is rapporteren en bijsturen. De kosten voor deze begeleiding zijn € 1250,00 ex BTW.

Social Media Adverteren is mogelijk vanaf € 375,-

Social Media Adverteren inzetten

TNMF wordt regelmatig ingehuurd door Communicatie- en reclamebureaus om hun klanten te helpen met het adverteren op social media. Omdat deze bureaus niet zelf over social media-expertise beschikken, maken wij een passende social media campagne voor Facebook, Instagram, Twitter of LinkedIn. TNMF kan binnen 2 uur een social media advertentie campagne live hebben staan. Dit doen om al snel de resultaten en doelstellingen te kunnen realiseren.

Social Media sales en leads

Omdat onze klanten steeds meer kiezen voor Social Media Adverteren leren we steeds beter de doelgroep van onze opdrachtgevers kennen en daarop in te spelen. Het belangrijkste bij social media campagnes is het resultaat!
Social media adverteren is een vorm van social media marketing om meer leads, aanvragen, inschrijvingen of verkopen te realiseren in je inbox. En dus een nieuwe vorm van social sales en dus social business!

Direct vrijblijvend offerte/advies aanvragen

    Welke Social Media kanalen wil je gebruiken?*
    Vink de Social Media kanalen aan die bij deze aanvraag van toepassing zijn.

    WIL JIJ MEER BEZOEKERS/LEADSNAAR JE WEBSITE?

    Het begint met een “inspiratie” afspraak op maat! Laat we samen een effectieve Social Media strategie/campagne opzetten, om jouw doelen te behalen.