LinkedIn Adverteren

Van alle social mediakanalen is LinkedIn het grootste netwerk ter wereld. In Nederland heeft dit kanaal inmiddels 6 miljoen accounts, waarvan 4,2 Nederlanders het dagelijks gebruiken. Door LinkedIn maak je gebruik van elkaars (professionele) netwerk.

Je kunt hiermee een baan vinden of zakelijke kansen pakken. Het is dus een handig medium om je B2B doelgroep te bereiken door middel van adverteren.

Direct Advies Aanvragen
LinkedIn Adverteren Social Media TNMF
linkedIn Adverteren voor B2B marketing

TNMF helpt jou op 2 manieren met LinkedIn adverteren:

Volledig uitbesteden aan TNMF

Wij stellen een advertentiestrategie op, zodat jij jouw doelstellingen gaat halen. Vervolgens richten wij de campagne in en monitoren wij jouw resultaten.

De kosten zijn eenmalig voor het opzetten van de campagne € 375,00 ex BTW, voor het monitoren € 375,00 per maand ex BTW ėn een met jou afgestemd bedrag voor het mediabudget welke rechtstreeks aan Linkedin betaald moet worden

Persoonlijke begeleiding

Óf je kiest ervoor om persoonlijk begeleid te worden met het opstellen van een campagne. We gaan samen aan de slag om een strategie te maken, LinkedIn advertenties content te verzamelen, jouw doelgroep te bepalen en de LinkedIn advertentiecampagne online te zetten.

Deze begeleiding bestaat uit 2 dagdelen met een week ertussen. Het eerste dagdeel is de strategie bepalen en de LinkedInadvertentie online zetten. Het tweede dagdeel is rapporteren en bijsturen. De kosten voor deze begeleiding zijn € 1250,00 ex BTW.

Social Media Adverteren is mogelijk vanaf € 375,-

Social Media Adverteren inzetten

TNMF wordt regelmatig ingehuurd door Communicatie- en reclamebureaus om hun klanten te helpen met het adverteren op social media. Omdat deze bureaus niet zelf over social media-expertise beschikken, maken wij een passende social media campagne voor Facebook, Instagram, Twitter of LinkedIn. TNMF kan binnen 2 uur een social media advertentie campagne live hebben staan. Dit doen om al snel de resultaten en doelstellingen te kunnen realiseren.

Social Media sales en leads

Omdat onze klanten steeds meer kiezen voor Social Media Adverteren leren we steeds beter de doelgroep van onze opdrachtgevers kennen en daarop in te spelen. Het belangrijkste bij social media campagnes is het resultaat!
Social media adverteren is een vorm van social media marketing om meer leads, aanvragen, inschrijvingen of verkopen te realiseren in je inbox. En dus een nieuwe vorm van social sales en dus social business!

Direct vrijblijvend offerte/advies aanvragen

    Welke Social Media kanalen wil je gebruiken?*
    Vink de Social Media kanalen aan die bij deze aanvraag van toepassing zijn.

    WIL JIJ MEER BEZOEKERS/LEADSNAAR JE WEBSITE?

    Het begint met een “inspiratie” afspraak op maat! Laat we samen een effectieve Social Media strategie/campagne opzetten, om jouw doelen te behalen.