Social Media Marketing inzetten?

Het nieuwste wapen in de strijd om de klant! Social Media Marketing. De mix van jouw commerciële boodschap en sociale berichten om te laten zien dat je een sympathiek bedrijf bent. Dit verhoogt de gunfactor en draagt bij aan een positief imago!

Social Media marketing is niet iets wat je er wel even bij doet.
Vroeger had kritiek op een bedrijf of een compliment slechts beperkt bereik. Door de groeiende populariteit van Social Media is het bereik van de boodschap steeds groter en ook nog eens vindbaar, wanneer iemand op Google een zoekopdracht doet naar jouw (bedrijfs)naam. Om deze redenen is het verstandig om niet af te wachten, maar om zelf het initiatief te nemen om je bedrijf op internet te profileren.

Marketing plan opstellen

Social Media marketing kan vandaag de dag gezien worden als een serieus kanaal, naast de traditionele marketing en verkoopkanalen. Door deze op juiste wijze in te zetten kan het onderstaande proces met succes uitgevoerd worden.

Van onbekenden, bekenden en vrienden maken. Vrienden en bekenden worden klanten of zorgen ervoor dat uw bedrijf “top of mind” is!
Belangrijk aandachtspunt hierbij is om zoveel mogelijk ambassadeurs te zoeken. Het is altijd veel beter wanneer andere mensen vertellen dat je goed bent. Mond-tot-mond reclame 3.0 dus.

Het behalen van doelen met Social Media

TNMF heeft op dit moment verschillende Social Media Marketing campagnes actief voor haar klanten. Wil je TNMF even met je laten meedenken hoe we meer klanten, websitebezoekers en/of naamsbekendheid kunnen realiseren? Het gaat tenslotte om je social media resultaat, ook wel bekend als je social media ROI…

Social Media Marketing Campagne kan Vanaf € 249,00 per maand

Direct vrijblijvend offerte/advies aanvragen

    Welke Social Media kanalen wil je gebruiken?*
    Vink de Social Media kanalen aan die bij deze aanvraag van toepassing zijn.

    WIL JIJ MEER BEZOEKERS/LEADSNAAR JE WEBSITE?

    Het begint met een “inspiratie” afspraak op maat!Laat we samen een effectieve Social Media strategie/campagne opzetten, om jouw doelen te behalen.