Over The New Media Factory – TNMF

Waar we in 2010 begonnen met 3 man zijn we inmiddels uitgegroeid tot 10 personen waarvan 8 social media managers en trainers die aan de slag zijn namens TNMF.

De eigenaar van The New Media Factory is Jeroen ’s-Gravendijk die van oorsprong komt uit de horeca en via Direct Marketing de overstap heeft gemaakt naar Social Media en tot heden daar een succesvol social media bureau van heeft gemaakt.

Jeroen doet wat hij zegt én meer dan hij belooft. Voelt zich betrokken met zijn klanten en personeel. Zoekt altijd naar een oplossing en streeft naar het gewenste resultaat. Want een tevreden klant is een volger; en laat dat nou ook belangrijk zijn in Social Media.

Direct advies aanvragen
Jeroen 's-Gravendijk Social Media TNMF

Jeroen 's-Gravendijk
Social Media Expert & Eigenaar van TNMF

Het doel van TNMF is om onze klanten te helpen hun beoogde doelstellingen en resultaten te behalen door het – op de juiste wijze – inzetten van Social Media

Onze missie

Onze klanten helpen om hun beoogde doelstellingen en resultaten te behalen door de inzet van Social Media afgestemd op de behoefte van de klant. De behoefte kan bij iedere klant wisselen: het trainen in, uit handen nemen van en/of het ondersteunen in Social Media.

Onze visie

De dialoog aangaan met klanten is in wat wij geloven. Nu Social Media zodanig is gegroeid en niet meer weg te denken is in deze tijd is het noodzakelijk om in contact te komen en te blijven met jouw (potentiële) klanten.

De inzet van Social Media is dan ook een goed middel om het gesprek aan te gaan met jouw (potentiële) klanten waarbij wij jou – met onze expertise – zullen helpen dit goed aan te pakken. Met goed bedoelen wij: afgestemd op jouw doelgroep en de resultaten behalen die jij als klant voor ogen hebt.

Social Media Experts TNMF
De Social Media Experts van Nederland

De Social Media diensten van TNMF

The New Media Factory biedt diensten aan als:

 • Uitbesteden van Social Media
 • Trainen van personeel in Social Media
 • Huren van Social Media personeel

Samen kijken we met de klant waar de voorkeur naar uitgaat waardoor hij zijn focus kan (blijven) behouden op zijn corebusiness en doen waar hij / zijn bedrijf goed in is.

Onze sterke kwaliteiten

Waar wij goed in zijn:

 • Analyseren van klantbehoefte en dit duidelijk in kaart brengen
 • Klantbehoefte omzetten tot een resultaatgericht Plan van Aanpak
 • Snel opzetten van Social Media campagnes
 • Praktisch en creatief uitvoeren van social media plannen
 • Bereikbaarheid en flexibiliteit

Direct vrijblijvend offerte/advies aanvragen

  Welke Social Media kanalen wil je gebruiken?*
  Vink de Social Media kanalen aan die bij deze aanvraag van toepassing zijn.

  WIL JIJ MEER BEZOEKERS/LEADS
  NAAR JE WEBSITE?

  Het begint met een “inspiratie” afspraak op maat!Laat we samen een effectieve Social Media strategie/campagne opzetten, om jouw doelen te behalen.