Social Media Workshop
voor gevorderden

Ook zo benieuwd hoe mensen toch elke keer weer leads krijgen via Social Media? Wil je meer bezoekers krijgen op je website? Je begrijpt de werking van diverse Social Media wel, maar voor je gevoel kost het je veel tijd?

Schrijf je dan nu in voor onze training ‘Social Media voor gevorderden’. Na de intensieve training heb je zoveel tips & trucs gekregen, dat je je echt een social media expert voelt.

Social Media Workshop voor gevorderden tnmf
Social Media Workshop voor gevorderden tnmf

Inhoud van de training

  • Beter gebruik maken van Twitter en LinkedIn.
  • Hootsuite inrichten (Een softwareprogramma voor social media management)
  • Sprout Social inzetten om te meten

Trainingsresultaten

  • Je kent de verschillende zoekmogelijkheden van LinkedIn en Twitter.
  • Je weet hoe je campagnes moet doormeten, beoordelen en optimaliseren. (Uitleg over Sprout Social)
  • Je kunt Hootsuite optimaal inzetten om je Social Media activiteiten qua tijd te minimaliseren

Voor wie is deze training?

De workshop ‘Social Media voor gevorderden’ is bestemd voor iedereen die al bekend is met de werking van LinkedIn en Twitter, maar meer rendement wil halen uit jouw verschillende Social Media kanalen (je LinkedIn-profiel is voor minimaal 70% compleet) Deze training is ook zeer geschikt voor mensen die nog ‘eigenaar’, ‘owner’, ‘beschikbaar’, ‘ondernemer’ of ‘DGA’ in de kopregel hebben staan. Wij gaan je leren welke informatie je in je kopregel moet zetten om goed gevonden te worden.

Deze Workshop/Training kan ook incompany worden gegeven.

Data en Locatie

Locatie: Soest

Kosten: € 349,00 excl. BTW

Data en inschrijven

Social Media Workshop - Vanaf € 349,-

Social Media Workshops van TNMF

Volg een leuke maar vooral leerzame Social Media Workshop bij TNMF. Elke workshop duurt 2,5 uur en je zal niet teleurgesteld zijn! Ontdek nieuwe mogelijkheden en leer optimaal gebruik te maken van al je Social Media kanalen. Mocht je een vraag hebben? Dan kan je deze gerust stellen, kom je ergens niet uit? Dan helpen we je persoonlijk zodat iedereen de workshop kan volgen.

Speciale wensen?

Het kan zijn dat je liever wilt dat wij bij jou op kantoor langs komen om een Social Media Workshop te geven voor bijvoorbeeld personeel. Dat is geen probleem! Ook kunnen wij een speciale Social Media Workshop op maat ontwikkelen die past bij de wensen en doelen van jouw bedrijfs.
Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons om de mogelijkheden te bespreken.

WIL JIJ MEER BEZOEKERS/LEADS
NAAR JE WEBSITE?

Het begint met een “inspiratie” afspraak op maat!Laat we samen een effectieve Social Media strategie/campagne opzetten, om jouw doelen te behalen.